Цветан Цветанов участва в молитвена закуска с Обама

Цветан Цветанов участва в молитвена закуска с Обама
Цветан Цветанов участва в молитвена закуска с американския праезидент Барак Обама. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Във Вашингтон се състоя Националната молитвена закуска, организирана от президента на САЩ Барак Обама на 6 февруари, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. В нея участие взеха Първата дама Мишел Обама, вицепрезидентът Джо Байдън, конгресмени и сенатори, политици, общественици и религиозни дейци от целия свят. Единствените български политици, които бяха поканени и които взеха участие в закуската с президента Обама, бяха заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и депутатът от парламентарната група на ГЕРБ Пламен Нунев.

По време на своето приветствено слово към участниците президентът Барак Обама подчерта важността от спазването на религиозните свободи на гражданите - не само в Америка, но и в целия свят.

По време на закуската изказвания по въпросите на религиозната търпимост и духовното израстване произнесоха и директорът на американската Агенция за международна помощ (USAID) – американецът от индийски произход Раджив Шах, и Бетани Хамилтън – 26-годишна американка, бивша многообещаваща сърфистка, която на 13-годишна възраст е ранена от акула, в резултат на което й е ампутирана едната ръка.

#Джо Байдън #Пламен Нунев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници