Росен Петров заплашва бТВ с прокуратурата

Росен Петров заплашва бТВ с прокуратурата
Росен Петров заплаши бТВ с прокуратурата.
A A+ A++ A

„Ако тази мръсна кампания на Би Ти Ви и „Дрийм тийм“ не спре, ще отида в прокуратурата, ще стана защитен свидетел и ще разкрия много неща, на които съм бил свидетел - търговия с влияние, как се купуват обществени поръчки, кой ги печели, как се назначават журналисти. Тогава много водещи и доста политици може да гледат света през едно по-тясно прозорче“, заяви във вторник сутрин по TV7 в първото си интервю като политик Росен Петров и добави, че цената е висока, но е готов да я плати.

По повод заканите от ръководството на телевизията, че ще си търси правата по съдебен ред, Петров отбеляза, че е разговарял с най-добрите адвокати и те са му казали, че може да спечели това дело и в България, и в Брюксел.

Росен Петров определи поведението на ръководството на Би Ти Ви като шизофрения, защото са му наложили Николай Бареков да гостува в неговото предаване (на 9 февруари, бел. ред.), а след това хвърлят обвиненията върху него.

„В Би Ти Ви човек от ранга на Бареков може да гостува само със санкцията на ръководството - предполагам в лицето на Павел Станчев и моите продуценти. Това е шизофрения. Те го канят, мен обвиняват“, коментира довчерашният журналист и добави, че му е бил оказан натиск да опровергае в ефир слуховете, че членува в партия „България без цензура“. В противен случай друг човек щял да води интервюто с Бареков.

#Росен Петров #Николай Бареков #България без цензура

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"