Бареков: бТВ да даде на Росен Петров право на отговор

Бареков: бТВ  да даде на Росен Петров право на отговор
Според хората на Бареков „България без цензура“ е подложена на геноцид и цензура, извършвани от големите медии в България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Би Ти Ви да даде право на отговор на Росен Петров, който в неделя обяви в ефир, че напуска телевизията и става член на „България без цензура“. За това настоява партията на Николай Бареков.

„Всички сме наясно, че прагът на доверието в големите български телевизии е сринат заради поръчките, които изпълняваха през последните години, но да посегнеш на собственото си дете, използвайки всички ресурси на ефира, е невероятен цинизъм“, твърдят от „България без цензура“.

Според хората на Бареков „България без цензура“ е подложена на геноцид и цензура, извършвани от големите медии в България.

„Ние сме неудобни за политическото и медийното статукво. Вместо да отговорят на редица неудобни въпроси, поставени към тях от обществото, останалите медии използват цялата си пропагандна машина, за да смачкат достойни граждани и журналисти като Росен Петров, чиято съвест го накара да напусне омерзен лъскавата сцена на телевизията. Ако смазването на Росен Петров с помощта на съдебната машина, обидите, гнусотиите и жалкия пиар на негов гръб продължи, аз, като един от създателите на модерната новинарска вълна, ще разоблича поименно и с факти всички лоши практики, които унищожиха медийната среда в България“, заяви Бареков.

#Николай Бареков #Бареков #Росен Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"