Танов оказвал натиск на Инспектората в „Митници“ за проверки

Танов оказвал натиск на Инспектората в „Митници“ за проверки
„Внимавай кои хора предлагаш за наказание, да не попаднеш на някой, който е приятел на премиера, че тогава и двамата ще си ходим“, казал Танов. Снимка: livenews.bg
A A+ A++ A

Бившият шеф на Инспектората на митниците Спас Шопов разкри, че бившият директор на Агенция „Митници“ Ваньо Танов му е оказвал натиск за извършваните проверки и предлаганите наказания.

„Внимавай кои хора предлагаш за наказание, да не попаднеш на някой, който е приятел на премиера, че тогава и двамата ще си ходим“, казал Танов.

Шопов сподели за случая на заседанието на Временната анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около публично огласения разговор между Бойко Борисов и Ваньо Танов.

Бившият ръководител на Инспектората разказа за разговор с Танов, в който бившият шеф на „Митници“ му казал, че предстоят реформи и съкращения, когато и отправил и предупреждението за наказанията.

Той посочи, че на Инспектората не е възлагана проверка, но сподели, че негови колеги са коментирали, че имало обаждане от премиера във връзка с проверка на мобилна група, предава БГНЕС.

#Агенция "Митници" #Ваньо Танов #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници