Борят се за живота на ранените край Добри дол

Борят се за живота на ранените край Добри дол
При катастрофата загинаха петима души – трима са от село Кирково, а двама – от Момчилград. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лекари от интензивното отделение на болницата в Лом се борят за живота на четирима души, ранени в катастрофата, станала късно в сряда вечерта край село Добри дол, съобщи управителят на здравното заведение д-р Георги Савков, цитиран от „Стандарт нюз“.

При катастрофата загинаха петима души – трима са от село Кирково, а двама – от Момчилград. Всички в микробуса са работили в Германия и се връщали там след отпуск по родните си места.

Лекари от интензивното отделение на МБАЛ „Свети Георги" в Лом се борят за живота на четирима души, ранени в катастрофата, станала късно в сряда вечер край село Добри дол, съобщи управителят на здравното заведение д-р Георги Савков. Първоначалната опасност за живота им е отминала, но никой не се наема да дава по-дългосрочни прогнози за състоянието им.

 

Мъжете са пътували в микробус „Фолксваген транспортер", кърджалийска регистрация, от Кърджали за Германия. При село Добри дол на път към Дунав мост 2, на десен завой автомобилът, управляван от 30-годишния Е.М., излиза от своето платно и навлиза в насрещното, където се удря челно в движещ се тир, великотърновска регистрация. При удара загиват петима души – трима са от село Кирково, а двама – от Момчилград. Всички в микробуса са работили в Германия и се връщали там след отпуск по родните си места.

Копирано от standartnews.com

#катастрофа #Добри дол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници