Windows Phone 7 Tango ще достигне до Китай през март

Windows Phone 7 Tango ще достигне до Китай през март
A A+ A++ A

Нова информация потвърждава досегашните предположения, че премиерата на Windows Phone Tango ще бъде на мобилния конгрес, който започва след седмица в Барселона. Тя идва от сайта WPDang, според който Tango ще има важна роля в премиерата на платформата в Китай, която ще се състои през март. Очаква се Nokia, HTC, LG и ZTE да предложат специални модели с WP за Китай. Според WPDang много от вградените услуги в китайската версия на Tango (като Twitter, Facebook и MSN) ще бъдат заменени с местни такива, за да се отговори на законовите изисквания. Вече видяхме снимки и видео на модела, който са подготвили от LG, а освен това наскоро се заговори и за бюджетен модел на Nokia, който ще бъде представен в Барселона.

През последните дни, благодарение на руския сайт WP7forum, се появиха още детайли за следващата версия на Windows Phone. Сред тях са опция за управление и копиране на контакти в SIM картата, по-добро управление на роуминга, възможност за добавяне на видео като прикачен файл към MMS, опция за запис на глас за прикачване към мултимедийно съобщение и разбира се, намаляване на хардуерните изисквания на WP. Основното е работа с 256МВ RAM памет и камери с резолюция от 3МР.

Заради по-малкото оперативна памет потребителите на телефони с Tango няма да имат достъп до някои от приложенията в Marketplace, които имат нужда от повече хардуерни ресурси. Така фрагментацията ще достигне и до платформата на Microsoft. Според WP7forum телефоните с Tango ще поддържат видео с максимален битрейт 4Mbps в кодек H.264 v2 и няма да предлагат възможност за използване на динамично обновявани плочки (уиджети) върху основния екран, които идват от трети страни.

http://www.wpdang.com/archives/7904.html
http://wp7forum.ru/o-byudzhetnikax-s-256mb-ozu-i-windows-phone-7-tango/
http://wp7forum.ru/utechka-chto-novenkogo-v-windows-phone-7-tango/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници