Фенове: Батков, "Синя България" не ви харесва!

Фенове: Батков, "Синя България" не ви харесва!
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Господин Батков, на вас ви е ясно, че „синя" футболна България не ви харесва, че „синя" футболна България не ви приема.", заяви говорителят на фенклуба на Левски Димитър Байлов по повод последния скандал в клуба дни преди дербито с ЦСКА.

На пресконференция на НКП представители на привържениците на тима от "Герена" бяха категорични, че дават последен шанс на собственика на клуба и при нов гаф от негова страна ще действат с други средства.

Както стана известно по-рано днес (бел.ред. сряда), любимецът на "сините" Георги Иванов-Гонзо вероятно ще се върне в Левски.

"Разговаряхме с господин Батков. Разбрахме се, ако Георги Иванов се върне в Левски, той ще му даде изцяло подкрепа и цялата пълна власт, за спортно-техническа говорим. В противен случай, ще предприемем други мерки. Имаме обещанията му, въпреки че господин Батков често не ги спазва. Надяваме се този път да му е за последно, да не действа емоционално, тъй като той често действа под емоции. Трябва внимателно да се обмисля всичко, особено в клуб като Левски", каза шефът на Националния фенклуб Владимир Владимиров-Гугутката.

Димитър Байлов допълни: "За пореден път се доказа, че в Левски не се работи правилно. За пореден път интриги, управленческа немощ и изявяването на един човек като Господ Бог доведе до този скандал. Господин Батков отново не е обяснил точно за какво уволнява Христо Йовов. В същото време Йовов заяви, че си тръгва от Левски затова, че не му се дава пълна свобода на работа. На всички им е интересно какво сме си говорили с Батков. Два часа - едно нещо. Господин Батков, на вас ви е ясно, че синият футбол на България не ви харесва и не ви приема. На вас ви е ясно, че за десетте години като президент на клуба вие не направихте нищо, за да изведете Левски там, където му е мястото. Кой е виновникът за това нещо може да го посочи само Батков и хората, заемали отговорни постове през тези години. Ние, организираните фенове, поискахме от него едно-единствено нещо - пълна прозрачност в клуба. Оттук - нататък, дали ще е Гонзо, дали ще е някой друг, този човек, който дойде, трябва да има нужната свобода, изцяло свобода на действия, изцяло спортно-техническата власт, за да може този човек да си носи отговорностите и последствията от неговата работа.", завърши Байлов, цитиран от БГНЕС.

#Левски #Тодор Батков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници