Още подробности за HTC One 2014 и нови негови снимки

Още подробности за HTC One 2014 и нови негови снимки
A A+ A++ A

През уикенда видяхме снимки на интересен калъф за наследника на HTC One, който не само ще го предпазва, но и ще осигурява бърз достъп до разнообразна информация, без да се налага отварянето му. Докато чакаме 25 март, когато HTC смята да представи смартфона официално, детайлите за него не спират да се появяват в интернет. Вече се заговори, че пазарната премиера е планирана за началото на април, а междувременно научихме още за телефона и видяхме нови негови снимки.

Потребител на Reddit публикува впечатления от срещата си с версия на телефона за канадския оператор, за който работи. Според него устройството е много леко, но заради височината не му е бил много удобен за държане в една ръка. Споделя, че високоговорителите звучат отлично и са дори още по-добри от тези в HTC One. Основната камера е отново с резолюция 4МР, твърди потребителят, а втората позволява на устройството да възприема дълбочина и дава възможност за префокусиране на снимката след заснемане и за последващо редактиране с интересни резултати.

Другите детайли за телефона подсказват, че технологията Google Now ще е напълно интегрирана в устройството, което предполага, че ще може да го управлявате с глас и без да отключвате екрана (подобно на Moto X), а функцията BlinkFeed се е сдобила с нови трикове. Жест от лявата или дясната страна на екрана отваря BlinkFeed, а плъзване в долната страна на екрана показва последно използваното приложение. Екранът на телефона ще е с диагонал 5".

Заедно с тази информация от Китай дойде нова порция снимки на телефона, които го показват в детайли от различни страни и дори го изправят до по-големия събрат One max. Междувременно HTC публикува още два клипа, които целят да ни подготвят за новия HTC One, които можете да видите по-долу.

http://www.reddit.com/r/Android/comments/1zx2zw/my_initial_htc_one_m8_impressions/
http://www.nowhereelse.fr/tout-nouveau-htc-one-2014-china-mobile-94597/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници