Изчезналият Иван е безопасен и спокоен човек

Изчезналият Иван е безопасен и спокоен човек
A A+ A++ A

Приятели на изчезналия Иван Лъчезаров Тодоров се опитват да го открият чрез публикации във Фейсбук и медиите, чрез приятели и МВР.

Иван е в неизвестност от 4 март, а според информация на МВР той е изчезнал от лечебно заведение, където е бил на свободен режим и е напуснал по собствено желание.

Новината веднага породи слухове за психичното му и физическото му състояние.

Истината обаче е съвсем друга. Иван е напълно здрав мъж. Щастливо женен и със сериозна позиция в работата си. Има добро образование и е изключително възпитан и добър човек.

33-годишният мъж се е лекувал от безсъние и от вид епилепсия, която лекарите дори не са успели да докажат.

Близките му публикуваха съобщения във Фейсбук с молба за съдействие:

„Скъпи приятели, Мой близък приятел и колега - Иван Тодоров е в неизвестност от миналата седмица. Работим заедно със семейството му и полицията по намирането на Иван и се надяваме той да е жив и здрав!

Помогнете и споделете снимката на Иван - ако някой го е виждал и има информация да помогне!!"

„Приятели, силно ви умолявам да Не вярвайте на всички глупости изписани от медиите. Всеки един от вас познава Иван и знае какъв човек, приятел, съпруг и колега е. Иван не е психично болен и беше лекуван от безсъние и от вид епилепсия, която не можаха и да докажат. Моля ви, помогнете и продължавайте да вярвате, колко прекрасен и добър човек е той. Моля се да се прибере скоро и тези гнусотии, които се изписаха да не го уплашат повече. Много ми е мъчно да чета толкова отвратителни неща за него."

Умоляват се всички, които разполагат с информация за издирвания мъж, да съобщят на тел.: 112, 02/9827121, или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

#Иван Лъчезаров Тодоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници