Пловдивското дерби на "Васил Левски" ?

Пловдивското дерби на "Васил Левски" ?
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Националният стадион „Васил Левски" е фаворит за място на провеждане на Пловдивското дерби между "Ботев"и "Локомотив" в неделя.

Както е известно, „канарчетата" са лишени от домакинство, а очевидно между двата клуба не се е стигнало до разбирателство мачът да се играе на „Лаута", предаде "Гонг".

При това положение „жълто-черните" са предложили три варианта, измежду които СТК на БФС ще избира. Първият е „Васил Левски" в София, вторият „Лудогорец Арена" в Разград, а третият стадион „Ивайло" във Велико Търново.

В момента от БФС изискват мненията на МВР и на ръководството на Националния стадион и ако те бъдат положителни, в сряда СТК би трябвало да утвърди това като решение.

Изместването на Пловдивското дерби за друг град ще означава сериозно усилие по автомагистрала „Тракия" в двете посоки преди и след мача от страна на полицията заради придвижването на двете агитки.

На „Васил Левски" пък може да се наложи провеждането на три последователни мача – в четвъртък Лудогорец – Валенсия, в събота ЦСКА – Левски и в неделя Ботев – Локо Пд от 14 часа.

#"Ботев" #"Локомотив" #„Васил Левски"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници