OnePlus One обещава 5,5" дисплей с изключително тънка рамка

OnePlus One обещава 5,5" дисплей с изключително тънка рамка
A A+ A++ A

OnePlus One може да се окаже един от най-интересните за годината смартфони с Android, за който са чували малцина. OnePlus е компания, създадена от бивши мениджъри на китайския производител Oppo, която възнамерява да пусне устройства с популярната модификация на Android CyanogenMod. Преди пазарната премиера през идните месеци OnePlus стартира и маркетингова кампания, която разкрива различни детайли за първото й устройство, което е известно с името One.

През последните дни стана ясно, че смартфонът ще има несменяема батерия с капацитет 3100 mAh и ще използва четириядрен процесор Snapdragon 800. Устройството ще има и 5,5" full HD дисплей от Japan Display, но въпреки това ще е с по-малък размер на корпуса от Sony Xperia Z1, който залага на 5" екран. На снимката One е поставен под Xperia Z1.

Това подсказва, че рамката около дисплея ще бъде изключително тънка. Според служители на OnePlus съотношението между площта на екрана и цялата предна повърхност ще е по-голямо от това на Nexus 5 (72%). Дисплеят ще е снабден с технологии като CABC и DRAM за оптимизиране на изображението според съдържанието, което ще пести енергия.

http://forums.oneplus.net/threads/the-oneplus-one-screen-bright-sharp-and-power-efficient.370/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници