Слух: Премиерата на Galaxy S5 била по-рано, заради успеха на iPhone 5s

Слух: Премиерата на Galaxy S5 била по-рано, заради успеха на iPhone 5s
A A+ A++ A

Според Business Korea Samsung са форсирали представянето на новия си флагман Galaxy S5 най-вече заради доброто представяне на iPhone 5s в Европа. Това обяснение идва от висш мениджър в компанията, който допълва, че в Европа моделите от серията Galaxy S традиционно имат силни позиции.

Източник на изданието допълва, че дори служителите на Samsung споделят мнението, че в смартфона няма особени иновации и според него именно затова премиерата е била на мобилния конгрес. Именно липсата на революционни новости е накарала Samsung да се откаже от организирането на отделно събитие и да представи смартфона в Барселона, тъй като по този начин е било по-лесно да се отклони вниманието от ситуацията с иновациите.

Ако сте следили слуховете за смартфона преди премиерата му сигурно сте наясно, че очакванията бяха изключително високи. Говореше се за използването на метален корпус, за включването на дисплей с QHD резолюция и за 20МР камера.

Имаше дори слух, че устройството ще има и скенер за ириси, но нищо от това не се оказа вярно. Все пак Galaxy S5 предлага много нови неща като по-голям екран, по-бърз процесор, по-добра камера, водоустойчив корпус и нови биометрични сензори (за отпечатъци и пулс).

www.businesskorea.co.kr/article/3576/mixed-response-galaxy-s5-why-was-galaxy-s5-unveiled-earlier-expected

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници