HTC One M8 се появи и в сайта на китайския регулатор

HTC One M8 се появи и в сайта на китайския регулатор
A A+ A++ A

Броени дни преди 25 март, когато очакваме HTC да представи новото издание на топмодела One, устройството се появи в сайта на китайския регулатор TENAA. Това ни предлага и нова серия информация за техническите характеристики плюс допълнителни снимки на устройството. За жалост, новите детайли не разкриват една от основните мистерии около смартфона - каква е резолюцията на двете задни камери и как точно ще работят те.

Потвърждават се нещата, които вече знаем за смартфона - 5" дисплей с резолюция 1080p, 2GB RAM и четириядрен чипсет Snapdragon 801 с честота 2.26GHz. Вградената памет е 16GB или 32GB,а за допълнителна има microSD слот. Размерите на телефона са посочени като 146 x 70,5 x 9,5 мм при тегло 157 грама. По отношение резолюцията на камерите има две стойности - 16MP и 4MP, но не е ясно за кое точно се отнасят, тъй като телефонът има още 3 камери.

Дали става дума за двете основни? В този случай би могло да се ползва 4МР UltraPixel сензор за снимане в условия с намалена околна осветеност, а 16МР сензор да се използва при добре осветени сцени, но това са просто спекулации. Не е изключено нещо да е загубено при превода, така че ще чакаме следващата седмица, когато лично ще присъстваме на представянето HTC One M8 в Лондон.

http://shouji.tenaa.com.cn/Mobile/MobileDetail.aspx?code=zzE4JgeFios4OYHriSVvdpphBZDMLfyE0hgxuSH1c%2fE%3d

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино