Дейвид Финчър иска Крисчън Бейл в ролята на Стив Джобс

Дейвид Финчър иска Крисчън Бейл в ролята на Стив Джобс
A A+ A++ A

Вече видяхме един филм за живота на Стив Джобс с Аштън Къчър в главната роля и той не беше приет особено добре от зрителите и критиката. Задава се обаче друго заглавие, което обещава да предложи по-сериозен поглед към живота на създателя на Apple.

То е базирано на биографичната книга на Уолтър Айзъксън и се адаптира за голям екран от Аарон Соркин, който вече има награда "Оскар" за сценария на "Социалната мрежа". Според източници на The Warp Sony все още търси подходящ режисьор за лентата и един от последните кандидати за позицията е Дейвид Финчър ("Боен клуб", "Социалната мрежа").

Той обаче има едно условие - ролята на Стив Джобс да бъде поверена на Крисчън Бейл (трилогията "Тъмният рицар"). Тази година той имаше номинация за "Оскар" за ролята си в "Американска схема", но не може да се отрече и физическата му прилика с една от най-влиятелните фигури в света на технологиите.

Ролята все още не е предложена на Бейл, който в момента си почива след ролята на Мойсей в продукцията на Ридли Скот с библейска тематика Exodus.

http://www.thewrap.com/christian-bale-david-finchers-choice-play-steve-jobs-sony-movie-exclusive/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници