HTC ще предава в интернет премиерата на новия One на 25 март

HTC ще предава в интернет премиерата на новия One на 25 март
A A+ A++ A

25 март е след броени дни, а тогава ще се случи едно особено интересно за феновете на смартфоните събитие - HTC ще ни представи флагманския си модел за тази година. Той най-вероятно отново ще се казва One, но със сигурност ще разберем това другата седмица. Mobile Bulgaria ще присъства на премиерата в Лондон и ще ви осигури впечатления за телефона от първа ръка, заедно с много снимки и видео, но вие също ще можете да проследите събитието благодарение на живото предаване, което компанията ще осигури. То ще е достъпно в сайта на HTC, където вече има обратно отброяване на часовете и дните до 25 март.

Засега изглежда, че вече знаем почти всичко за възможностите на телефона, но очакваме и допълнителни изненади от компанията, главно по отношение на двете основни камери и възможностите за редактиране на заснетите снимки. Освен това очакваме да видим интересни аксесоари за смартфона и допълнителни софтуерни подобрения в интерфейса Sense 6.0. Вече се появи информация, че продажбите на смартфона в Англия ще започнат броени минути след премиерата, а вероятно това се отнася и за другите големи пазари. Засега не е ясно кога ще го видим и в България, но се надяваме, че това ще стане още през април. На 25 март ще разберем със сигурност.

Междувременно в XDA Developers се появиха няколко екранни изображения и дори видео от приложението за камерата, което също е с подобрен интерфейс за по-бърз достъп до основните параметри и осигурява ръчни настройки при заснемане на снимки или видео. Поддържа запис на 1080р HDR видео, а освен това и функцията Zoe се е сдобила с нови възможности. Вече е възможно контролиране на продължителността на заснемането в режим Zoe със задържане на пръста върху бутона. Засега не можем да видим специфичните за M8 функции за редактиране на снимки. В другите прикачени клипове са показани Sense 6.0 и възможностите за промяна на вида чрез теми. Вижда се и опция за изтегляне и използване на друг шрифт.

http://www.htc.com/www/go/launch/

Тук има снимки с HTC One (M7) и софтуера от М8:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51244499&postcount=7230
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51245338&postcount=7237

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници