Линдзи е пред банкрут

Линдзи е пред банкрут
Линдзи може и да фалира.
A A+ A++ A

Охолният и непремислен живот, който дълги години водеше Линдзи Лоън, явно вече оказва влияние върху финансите на проблемната дама. Става ясно, че актрисата има доста сериозни парични проблеми.

През уикенда Линдзи се опитала да направи покупка за около 300 долара в магазин в Сохо, Ню Йорк, но магазинът не приел нейните кредитни карти. Разплащателните средства на звездата били отхвърлени, явно заради превишен лимит и непокрити сметки.

Пред вестник New York Post източник заяви: „Линдзи се опита да си купи нещо за около 300 долара, но кредитните ѝ карти бяха отхвърлени. Тя наистина изглеждаше смутена и се опита да преговаря, преди приятелят ѝ най-накрая да се намеси и да плати“.

Носят се слухове, че 27-годишната актриса има толкова сериозни финансови проблеми, че продуцентската къща, която стои зад нейното шоу, трябвало да ѝ осигури депозит и наем за апартамента, в който живее. Разбира се, Линдзи отрече твърденията и ги определи като „напълно неверни“.

Новината за нейните парични проблеми се потвърждава, след като малко по-рано през деня стана ясно, че актрисата е освободила своя личен асистент, тъй като повече не може да си позволи да плаща заплатата му.

#Линдзи Лоън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници