Гуинет Полтроу и Крис Мартин са ужасни съседи

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са ужасни съседи
Гуинет и Крис били ужасни съседи. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Гуинет Полтроу и Крис Мартин, които наскоро обявиха, че слагат край на своя 10-годишен брак, са ужасни съседи. Според сайта RadarOnline.com хора, които живеят близо до луксозното имение на двойката в Брентууд, Лос Анджелис, смятали двойката за надменна и неприятна.

Освен това Гуинет и Крис били изправени пред съдебно преследване, тъй като са вдигнали огромна 9-метрова ограда около имота си, която нарушавала законите в тузарския квартал. Освен това засадили четири реда високи дървета около оградата, за да се предпазят от папараците.

Жалбата е подадена в Лос Анджелис преди една година, но Полтроу и Мартин все още не са съборили въпросния зид, въпреки че е трябвало да го направят в рамките на 45 дни. Те обаче си плащали глобите и не предприемали никакви мерки.

„В тяхната къща винаги кипи строителна работа. У тях само влизат някакви работници и паркират незаконно на моята алея“, казва пред сайта раздразнен съсед. Други съседи потвърдиха, че Полтроу рядко излизала в квартала, а когато го правела, не поздравявала никого, което било в разрез с приятелския етикет, който царял между хората в Брентууд. Сред известните жители на въпросния квартал са Майкъл Дъглас, Арнолд Шварценегер и Стивън Сегал.

#Гуинет Полтроу #Крис Мартин #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници