HTC One (M8) за Sprint включва технология на Harman/Kardon

HTC One (M8) за Sprint включва технология на Harman/Kardon
A A+ A++ A

Премиерата на HTC One (M8) се състоя преди броени дни и продажбите му започнаха веднага на избрани пазари. Оказва се, че устройството за американските потребители на Sprint е малко по-различно от останалите по отношение на звука от предните стереоговорители, които са още по-впечатляващи в сравнение с One (M7). Това стана ясно от информация на @evleaks, която разкрива, че смартфонът има аудиотехнология на Harman/Kardon.

Засега това не е обявено публично, тъй като двете компании все още не са сключили финално споразумение по отношение на свързаните патенти. Щом това стане, компаниите ще започват да промотират този факт. След това функцията ще бъде активирана в телефоните за Sprint. Интересно е да разберем дали това ще се отрази на качеството на звука от високоговорителите. Според потребители на XDA Developers засега настройките са скрити и могат да се активират чрез модифициране на файла default.xml, но не е ясно дали действително променят звука.

Виждат се опции за включване на технологията Clari-Fi, която възстановява загубеното при компресията на музиката качество и LiveStage, която работи в комбинация с in-ear слушалки на Harman/Kardon, което подсказва, че партньорството между двете компании няма да е свързано само със стереоговорителите на телефона.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2712121

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници