Ел Макферсън: Семейството ми е приоритет номер едно

Ел Макферсън: Семейството ми е приоритет номер едно
Ел Макферсън се чувства щастлива. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

След повече от три десетилетия на върха на професията си на модел Ел Макферсън твърди, че семейството е нейното „най-голямо постижение и приоритет номер едно“. Австралийският супермодел, по прякор Тялото, навърши половин век в края на март месец. По време на невероятната си кариера тя е натрупала повече от 60 милиона долара, но твърди, че парите не могат да се сравняват с личния ѝ живот, изпълнен с любов.

„Мисля, че любовта прави чудеса за всяка жена. Да бъда майка, е най-голямото ми постижение“, каза тя пред списание СЗО. „Съпругът ми и семейството ни винаги са ми приоритет № 1 и очаквам с нетърпение бъдещия ни живот заедно.“

Освен собствените си две деца – Флин (15) и Аврелий (10), които са от връзката ѝ с френския финансист Арпад Бюсон, Ел се грижи за трите деца на новия си съпруг Джефри Софър. Макферсън се омъжи за хотелския наследник и милиардер на красива церемония през юли 2013 г. на Фиджи.

Двойката първоначално започва да излиза през 2009 г., но се разделя след осем месеца. През 2012 г. двамата се сгодяват, след като Джефри катастрофира с хеликоптер, който уби приятеля му Ланс Валдес.

„Чувствам се обичана, балансирана, щастлива, здрава и в мир със себе си. Когато човек се чувства добре отвътре, той изглежда така и отвън. Това е моята тайна“, споделя още топмоделът.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници