Samsung Galaxy S III ще има 4.8" дисплей и керамичен корпус?

Samsung Galaxy S III ще има 4.8" дисплей и керамичен корпус?
A A+ A++ A

Все още не знаем кога Samsung ще ни представи наследника на Galaxy S II, но компанията обеща да го направи през първата половина на годината, а сред причините за забавяне беше посочено желанието за едновременен старт на продажбите на смартфона на основните пазари. Междувременно онлайн продължават да се появяват различни детайли за устройството. Не е ясно колко от тях отговарят на истината, но най-новите идват от сайта BGR, според който корейската компания се подготвя за едновременна търговска премиера в над 50 пазара. Изданието е получило информация, че смартфонът ще има дисплей с диагонал 4,8", който най-вероятно ще бъде Super AMOLED Plus с HD резолюция.

Освен това задният панел на телефона ще бъде изработен от специална керамика. Това е сравнително уникален материал за мобилни телефони и досега го срещахме главно в модели от висок ценови клас устройства като тези на Vertu. Ако Samsung Galaxy S III наистина има такъв корпус, това би трябвало да го избави от пластмасовото усещане, което оставят предшествениците му, и освен това няма да попречи на работата на антената.


http://www.bgr.com/2012/02/25/samsung-galaxy-s-iii-to-feature-4-8-inch-display-and-ceramic-back-with-simultaneous-global-launch/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници