Следващото българско издание на Startup Weekend е с мобилен фокус

Следващото българско издание на Startup Weekend е с мобилен фокус
A A+ A++ A

Startup Weekend е глобална инициатива, която подкрепя и стимулира хората с предприемачески дух, желаещи да създадат своя стартъп компания започнат собствен бизнес. Зад нея базирана в Сиатъл организация с нестопанска цел, но всъщност организаторите на местните събития се намират в над 200 града в цял свят, включително и в София.

Моделът на работа на едно събитие Startup Weekend е винаги един и същ - всеки е добре дошъл да представи своята идея и получи обратна връзка от присъстващите, а въз основа на гласуване се определят най-добрите идеи. Следва сформиране на екипи, разработване на идеята, създаване на бизнес модел, програмиране, създаване на дизайн, тестване на модела и т.н. Всичко това в продължение на 54 часа и с финална презентация на готовите проекти.

Ако мислите, че имате идея, която заслужава внимание, можете да се включите в следващото местно издание на Startup Weekend, което ще се проведе между 9 и 11 май в Телефонната палата в София и е фокус върху мобилните приложения и услуги.

Повече информация и връзка за регистриране можете да намерите тук:
http://sofia.startupweekend.org

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници