Без самолети на военния парад заради лошото време

Без самолети на военния парад заради лошото време
На парада липсваха самолети, освен вертолета, който откри парада с националното знаме. Снимка: www.airgroup2000.com
A A+ A++ A

Мнозина граждани останаха разочаровани, след като се разбра, че няма да има самолети на военния парад на Гергьовден. Причината е лошото време.

Парадът бе открит с вертолет Ми-17 с националния флаг, но не прелетяха вертолети Бел -206 и Кугър, както и изтребители МиГ 29 и МиГ 21, щурмови самолет Су-25, учебно бойните Л- 39 и самолети Пилатус, както бяха обявени предварително, по време на тренировките над столицата.

За поредна година много граждани останаха възмутени от ограниченията в движението, които попречиха да наблюдават гергьовденския парад на армията.

Засилени са мерките за сигурност в центъра на София, охраната се осъществява от Националната служба за охрана и полицията. Много граждани се бяха събрали зад загражденията, както и около площада. Разположени са скенери по улиците в центъра, през които се преминава, за да се достигне зоната, от която се наблюдава парадът. От едната страна на площада "Княз Александър Първи", където са официалните лица, не бяха допуснати граждани в градинката до Художествената галерия.

От другата страна, са допуснати граждани само зад една от полицейските ленти, оттам нататък - всичко е заградено.

#самолети #Гергьовден #парад #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници