Lenovo започва да предлага масови лаптопи Chromebook

Lenovo започва да предлага масови лаптопи Chromebook
A A+ A++ A

Lenovo е най-големия производител на компютри в света и затова подкрепата му е особено важна за успеха на всяка компютърна инициатива. С нея вече може да се похвали и Google, след като Lenovo обяви, че ще започне да предлага масови масови лаптопи Chromebook в допълнение на предназначените за деца модели, които бяха представени наскоро.

Новите устройства се казват N20 и N20p и са снабдени с 11.6-инчови дисплеи с резолюция 1366 x 768 пиксела и практически еднакви технически характеристики. Основната разлика се крие във формата им - N20 е класически лаптоп, докато N20p има сензорен екран, който може да се завърти на 300 градуса - подходящо за разглеждане на мултимедийно съдържание или използване на интернет.

Устройствата използват четириядрен процесор Intel Celeron от серията Bay Trail и имат батерия за 8 часа на автономна работа. Останалите характеристики включват 2 USB порта, до 4GB RAM и 16GB вградена памет. Продажбите на N20 и N20p в Щатите започват през юли и август на цени започващи съответно от 279 долара и 329 долара.

http://news.lenovo.com/article_display.cfm?article_id=1793

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници