Ascend P7 - нов тласък за мобилните амбиции на Huawei

Ascend P7 - нов тласък за мобилните амбиции на Huawei
A A+ A++ A

На специално събитие в Париж Huawei официално представи Ascend P7 - наследника на миналогодишния хит на компанията Ascend P6. Устройството ще се опита да повтори успеха на предшественика си и има всички шансове да го направи със своите подобрени технически характеристики, елегантен дизайн и софтуерни оптимизации. На пръв поглед Ascend P7 прилича много на Ascend P6, но всичко останало е ново. За щастие, компанията е променила позицията на microUSB порта и жака за слушалки и те се намират там, където очакваме да бъдат.

Корпусът има алуминиева рамка и е увеличил леко размерите си, за да побере по-големия IPS дисплей с диагонал 5" и резолюция 1080 х 1920 пиксела. Иначе дебелината на телефона е с няколко десети от милиметъра по-голяма от тази на Ascend P6, което не пречи телефонът да се усеща изключително тънък. Задната страна на Ascend P7 вече е покрита със стъкло и подобно на предното то е Gorilla Glass 3.

За производителността се грижи четириядреният процесор собствено производство Kirin 910T с честота 1.8GHz, а сред останалите характеристики са 2GB RAM, 16GB вградена памет, слот за microSD карта и две камери с резолюция 13MP и 8MP. Батерията също е увеличила капацитета си и вече осигурява 2500 mAh. Налице са LTE възможности, a освен това и oперационната система е получила ъпгрейд до версия 4.4.2. За потребителското преживяване се грижи интерфейсът EmotionUI 2.3.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници