Lenovo представи премиум бизнес таблета ThinkPad 10

Lenovo представи премиум бизнес таблета ThinkPad 10
A A+ A++ A

Поредното предложение в сегмента за бизнес потребители на Lenovo е под формата на нов 10" таблет в серията ThinkPad. Устройството е позиционирано в по-висок ценови сегмент и това става ясно от техническите му характеристики - има алуминиев корпус, 10" full HD дисплей със стъкло Gorilla, батерия за 10 часа автономна работа и четириядрен процесор на Intel.

Може да се използва в 4 различни режима - като таблет, лаптоп, десктоп и за презентации. Част от режимите изискват връзката с опционална ThinkPad Tablet Dock или USB3.0 докинг станция, които позволяват добавянето на външен дисплей, мишка, Bluetooth клавиатура или пък традиционна пълноразмерна USB клавиатура. Отново може да бъде комбиниран с Quickshot калъф, който улеснява правенето на снимки с 8-мегапикселовата камера.

Устройството идва с активна писалка за прецизно въвеждане на информация и дори на ръкописен текст, използва Windows 8.1 с 64-битова поддръжка и може да бъде конфигуриран с до 4GB RAM и до 128GB място за файлове. Има и опция за 3G/4G LTE възможности за връзка. Цената на ThinkPad 10 започва от 599 долара, а продажбите ще старират през юни.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници