Fleksy поставя рекорд за най-бърза клавиатура на смартфон

Fleksy поставя рекорд за най-бърза клавиатура на смартфон
A A+ A++ A

Приложението Fleksy държи новия рекорд на Гинес за най-бърза клавиатура на смартфон. Марсел Фернандес, който използва клавиатурата от дълго време, е успял да напише изречение от 126 букви за 18,19 секунди, което е с 0,25 секунди по-бързо от предишния рекорд с новата клавиатура на Microsoft в Windows Phone 8.1.

За да отбележи рекорда, Fleksy ще пусне ъпдейт за приложенията си за iOS и Android. Ъпдейтът обещава още по-добро предсказване и поправяне на текст. Новата версия за iOS ще предложи още шест езика, а тази за Android ще даде възможност на потребителите да се състезават със световния рекорд на клавиатурата за награди и виртуални значки. До 29 май цената на Fleksy ще бъде намалена с 50% в Play Store, а безплатният тестов период на всеки потребител ще бъде удължен до същата дата.

Това, което прави Fleksy уникална клавиатура, е иновативното използване на жестове за въвеждане на пунктуация и разстояния в комбинация с отлично предсказване на текст. След този рекорд може би ще видим клавиатурата в повече приложения.

http://fleksy.com

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници