HTC M8 Prime ще предложи QHD дисплей и корпус от иновативен материал

HTC M8 Prime ще предложи QHD дисплей и корпус от иновативен материал
A A+ A++ A

HTC One (M8) вече се продава и в България, но компанията работи усилено по неговите наследници, които ще бъдат не по-малко впечатляващи. За съществуването на подобно устройство първо подсказа познатият ни потребител на Twitter @evleaks, но по-късно от Китай се появиха и допълнителни детайли за устройството. Най-вероятно става дума за наследник на миналогодишния One Max, за който се предполага, че ще е първото устройство в портфолиото на тайванската компания с QHD дисплей.

Очаква се да предложи диагонал на екрана от 5,5" и да използва мощния процесор Snapdragon 805 APQ8084 в комбинация с 3GB RAM и 16GB вградена памет. Слуховете твърдят и че ще разполага с модем Qualcomm MDM9x35, който ще поддържа изтегляне на данни с максимална скорост 300Mbps. Говори се, че устройството ще има двойна основна камера с два сензора с резолюция 5МР и 18МР, а премиерата му ще бъде през септември.

Имайте предвид, че споменатите характеристики се базират на прототип на телефона и до представянето може да се променят. Междувременно evleaks публикува нова информация за M8 Prime, според която той ще има корпус, изработен от иновативен материал, комбиниращ алуминий и течен силиций.

http://www.gforgames.com/gadgets/htc-one-m8-prime-rumored-specs-42896/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино