Видео на Galaxy S5 срещу Moto E показва скоростта на чистия Android

Видео на Galaxy S5 срещу Moto E показва скоростта на чистия Android
A A+ A++ A

Samsung Galaxy S5 е един от топсмартфоните в момента и предлага един от най-бързите хардуерни компоненти, които можете да получите в мобилно устройство (като процесор Qualcomm Snapdragon 801 и 2GB DDR3 RAM), но идва и на подобаващо висока цена. На теория това би трябвало да ви осигури производителност, каквато не може да предложи никакво друго устройство, но се оказва, че бюджетният смартфон Moto E с успех предизвиква корейския флагман. Това можете да видите в прикаченото видео.

Устройството на Motorola използва двуядрен процесор Snapdragon 200 и разполага с едва 1GB RAM, но в същото време има голямото предимство да използва чиста версия на Android. Това на свой ред се изразява в подобрено потребителско преживяване и по-бързо стартиране на почти всички приложения.

Разбира се, всяка задача, свързана със сложна 3D графика, ще остави смартфона далеч зад Galaxy S5, но при всекидневната употреба смартфонът на Motorola може да излезе с едни гърди напред. Това показва, че Motorola е свършила много добра работа по отношение на оптимизирането на софтуера за използвания хардуер, а на Samsung ще се наложи да ускори допълнително работата на интерфейса TouchWiz.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници