"Макс Телеком" вече се казва "Макс", пуска своята 4G LTE мрежа

"Макс Телеком" вече се казва "Макс", пуска своята 4G LTE мрежа
A A+ A++ A

"Макс Телеком" официално стартира търговската си 4G LTE мрежа в България, което става съгласно представените по-рано през годината планове за премиера през първата половина на 2014 г. Компанията се ребрандира като приема ново лого и името "Макс" и обяви, че нейната услуга ще се предлага ексклузивно от партньорите на Apple за България в София, Русе, Стара Загора, Сливен и Банско и e достъпна чрез специална SIМ карта.

Заедно с това всички потребители, които закупят Apple iPad с мобилни възможности от 20 май до 30 юни, ще получат безплатно 4G LTE мобилен интернет с валидност до 30 септември тази година. В допълнение партньорите на Apple iStyle, "Технополис" и "Техномаркет" предлагат допълнителна отстъпка от 12% от цената на iPad Air 4G 16 GB, който ще може да се закупи на промоционална цена от 1049 лв.

За тези, които вече имат 4G LTE съвместим таблет е предложението "4G 4U". То дава неограничен 4G LTE трафик до края на септември при закупуването на стартов пакет на цена от 10 лв. След изтичането на тестовия период ще бъдат налични различни пакети с абонамент, които компанията обещава да са на конкурентни цени.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници