Sony пусна Android 4.4 за Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR и Xperia Tablet Z

Sony пусна Android 4.4 за Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR и Xperia Tablet Z
A A+ A++ A

Sony обяви, че е започнало разпространението на Android 4.4 за Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR и Xperia Tablet Z, което става около два месеца след като компанията осигури ъпдейта и за по-новите модели като Xperia Z1 и Xperia Z Ultra. Промените са значителни и са в области като производителност на устройствата, потребителски интерфейс, обновени версии на приложенията на компанията, теми за персонализиране на интерфейса и много други.

Освен стандартните функции на Android 4.4 KitKat ще откриете нова лента за нотификации, променени бързи настройки, подобрени приложения за съобщения и за електронна поща, Smart Social Camera за достъп до фотографски приложения директно през визьора на камерата, подобрен режим STAMINA за по-дълго време на автономна работа и дори съвместимост с новата технология SmartWear, включително с гривната SmartBand SWR10 и приложението Lifelog. През юли Android 4.4 ще достигне до Xperia T2 Ultra, Xperia E1 и Xperia M2.

http://blogs.sonymobile.com/2014/05/21/new-sony-software-upgrade-including-android-4-4-kitkat-rolls-for-xperia-z-xperia-zl-xperia-zr-and-xperia-tablet-z/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници