Наша спортистка попаднала в мрежа за проститутки на Острова

Наша спортистка попаднала в мрежа за проститутки на Острова
Лондон
A A+ A++ A

Бивша българска спортистка била принудена да продава тялото си във Великобритания, след като била експлоатирана като компаньонка на заможни персони.

Българката, чието име не се споменава по юридически причини, е заминала за Острова в търсене на по-добър живот, но била подмамена в мрежа за елитна проституция.

Британският вестник „Телеграф“ отбелязва, че когато е била на 16 години, българката е отбелязала рекорд на състезание на 10 хиляди метра.

Офертата дошла от 45-годишната Татяна Шмирова, като подмамила нашенката със ... сина си Артьом. След като двамата преживели романс, той я убедил да се пренесе във Великобритания. Обещал й добре платена работа като екскурзовод, но се оказало, че българката е станала една от многобройните жени, предлагащи сексуални услуги.

Любопитното е, че любовница на Шмирьова - 32-годишната Ирина Беспалова, организирала фотосесиите на момичетата от агенцията.

Родената в Русия Шмирова имала бизнес отношения с 34-годишната Наталия Канон и 54-годишния й съпруг Уилям. Те продавали момичетата за секс на сайта си www.supreme69.com.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници