Evleaks: Работата по HTC M8 Prime е спряна

Evleaks: Работата по HTC M8 Prime е спряна
A A+ A++ A

HTC M8 Prime трябваше да бъде наследникът на HTC One Max и обещаваше да бъде едно наистина интересно устройство. От@evleaks, който за пръв път писа за съществуването на смартфона,разбираме, че работата по M8 Prime е спряна за неограничен период от време.

Предполагаемите характеристики на смартфона бяха Qualcomm Snapdragon 805, 3GB RAM, 16 GB вградена памет и WQHD дисплей с диагонал 5,5". Това, което го правеше наистина интересен, беше обещанието за водоустойчив корпус, изработен от комбинация между алуминий и течен силиций.

Причината за спирането на работата по M8 Prime не е спомената от @evleaks на този етап, но е възможно скоро да разберем каква е от следваща публикация в Twitter. Междувременно от сайта 9to5Google уточниха, че всъщност името на телефона е M8 Plus и работата по него продължава, а премиерата е планирана за по-късно през годината.

Според сайта устройството ще предложи екран с най-високата пикселна гъстота на пазара, тъй като ще е с диагонал 5,2" и QHD резолюция. Не е изключено тайванската компания да има множество прототипи на премиум устройства с различни имена и в зависимост от стратегията си да реши да прекрати работата по част от тях.

http://evleaks.at/2014/05/30/salty-purchased-htc-one-m8-news-m8-prime-hit-prepare-feel-vindicated-development-prime-suspended-indefinitely/
http://9to5google.com/2014/05/29/htc-one-m8-prime-has-been-suspended-indefinitely-m8-plus-is-still-in-development/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници