ASUS Transformer Book V комбинира таблет с Windows и телефон с Android

ASUS Transformer Book V комбинира таблет с Windows и телефон с Android
A A+ A++ A

Изложението Computex в Тайван започва и ASUS вече сподели куп интересни новини, свързани с нови продукти. Сред премиерните устройства е и Transformer Book V, който на практика представлява хибриден лаптоп с Windows, комбиниран със смартфон с Android, за който има място в задната част на таблета. Таблетната част осигурява 12,5" IPS HD дисплей, процесор Intel Core и Windows 8.1, а телефонът е снабден с 5" дисплей, Android 4.4 и за пръв път при мобилно устройство - с новия 64-битов чип Atom (Moorefield) на Intel с LTE възможности.

Когато смартфонът е поставен в таблета, неговият интерфейс на Android се показва в Windows 8, но има опция и превключване към пълния таблетен интерфейс на Android. Като цяло комбинацията осигурява 5 режима на работа (таблет и лаптоп с Windows и таблет, лаптоп и телефон с Android) и това се изразява и в името й. Таблетът тежи 800 грама и има 4GB RAM и 28Wh батерия за до 10 часа сърфиране в интернет.

Добавени са още 128GB флаш памет, която се допълва от твърд диск с капацитет до 1ТВ в подвижната клавиатура, която иначе не включва допълнителна батерия. На свой ред телефонът тежи 140 грама, има дебелина на корпуса 11 мм, батерия с капацитет 2500 mAh, 2GB RAM, до 64GB вградена памет и камери с резолюция 8MP и 2MP.

http://www.engadget.com/2014/06/02/asus-transformer-book-v-phone/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници