Microsoft показва нови устройства с Windows Phone на Computex

Microsoft показва нови устройства с Windows Phone на Computex
A A+ A++ A

Въпреки че Microsoft вече притежава Nokia, това не ги спира да работят и с други производители на устройства с Windows Phone. Тази година на Computex Microsoft показа устройства от Blu, Prestigio и Yezz. Blu са марка с много силно присъствие на пазара в Южна Америка. Те ще пуснат два модела с Windows Phone, но още не се знае много за характеристиките им освен ярките цветове на панелите и 5" диагонал на екрана на единия. Устройствата ще бъдат достъпни в САЩ и Южна Америка по-късно през тази година.

Телефонът на Prestigio отговаря на снимките, които видяхме преди около месец, и носи името MultiPhone 8500 DUO. Според информация процесорът на смартфона ще е четириядрен Snapdragon с честота 1.2 GHz, дисплеят ще е с резолюция 1280 х 768 пиксела и диагонал 5", а основната му камера ще е 8MP. Устройството поддържа и работа с 2 SIM карти, а от следващия месец ще се продава в Европа на цена около 235 долара. Prestigio има и второ устройство с WP. То се казва MultiPhone 8400 DUO и осигурява 4" IPS дисплей с резолюция 480х800 пиксела, четириядрен процесор с честота 1.2 GHz, 0.3 MP и 8 MP камери и възможност за работа с 2 SIM карти. Продажбите му започват през август на цена около 115 долара.

Третият производител, който показа устройства, е Yezz. Първият им телефон се казва Billy 4.7 и е кръстен на Бил Гейтс. Устройството идва с четириядрен процесор Snapdragon, 13.1 MP камера и 4.7" IPS LCD дисплей с резолюция 1280 х 768 пиксела в корпус с дебелина само 7,2 мм, което е по-малко от iPhone 5S. Телефонът ще се продава за 250 долара или 230 евро и ще бъде достъпен в Европа, Южна Америка и САЩ съвсем скоро.

Yezz предлага и по-малък модел, който се казва Billy 4.0 и има 4" дисплей, 8 MP камера и четириядрен процесор Snapdragon на скромната цена от 139 долара или 129 евро. И двете устройства ще се продават единствено през Amazon. След като Microsoft направи лицензите за Windows безплатни за устройства под 9 инча, много производители, които бяха отхвърлили платформата, проявиха нов интерес към нея.

http://www.neowin.net/news/microsoft-shows-off-a-range-of-new-windows-phones-at-computex

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници