Предполагаеми снимки на Nexus 8

Предполагаеми снимки на Nexus 8
A A+ A++ A

С наближаването на конференцията Google I/O чуваме все повече слухове за най-очакваното устройство на конференцията - таблета Nexus 8. Китайският сайт MyDrivers дори твърди, че е успял да се сдобие със снимки на новото устройство на Google. За съжаление, то е в защитна обвивка, за да не бъде разпознато, и не може да се види нищо от дизайна му.

По-интересното обаче е, че има информация за характеристиките на таблета. Според MyDrivers той ще ползва 64-битов процесор на Qualcomm и ще поддържа Android 4.5. Новата версия на операционната система ще бъде оптимизирана за работа именно с 64-битови процесори. Освен това устройството ще има 3 GB RAM.

Твърдението за 64-битовия процесор на Qualcomm е малко съмнително, тъй като двата модела, които ползват тази архитектура - Snapdragon 808 и 810, ще бъдат достъпни чак през 2015. Предишни слухове са споменавали процесора Moorfield на Intel като вероятен за Nexus 8. Няма начин да знаем нито дали снимките са на реалното устройство, нито дали споменатите характеристики са истински, но съвсем скоро ще разберем, тъй като Google I/O ще се състои в края на този месец.

http://www.gforgames.com/gadgets/nexus-8-photos-specs-43788/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници