"М-Тел" предлага Sony PlayStation Vita от днес

"М-Тел" предлага Sony PlayStation Vita от днес
A A+ A++ A

От днес в магазините на "М-Тел" ексклузивно сред българските мобилни оператори се предлага дългоочакваната портативна игрова конзола - Sony PS Vita. В България вече е и очакваният от години онлайн магазин PlayStation Store, от който потребителите ще могат да купуват директно игри или допълнително съдържание към тях, да изтеглят безплатни компоненти и промоционални кодове, приложения, демо версии и филмови трейлъри и много други.

Sony PlayStation Vita впечатлява с техническите си характеристики, които са още по-привлекателни при цената, на която ще се предлага устройството. Централно място заемат многоядрен графичен ускорител и четириядрен процесор ARM Cortex-A9, 5" сензорен AMOLED екран с резолюция 960 x 544 пиксела, две камери (за снимки и употреба в игра), компас и сензори за движение (жироскоп и акселерометър). Джаджата има два аналогови стика и мултитъч зона с размерите на екрана, която е разположена върху задния панел. Версията с Wi-Fi възможности се предлага на цена от 499 лв., а освен това е наличен и модел с 3G модем и GPS приемник, който струва 599 лв.

Втората версия ще се предлага със SIM карта на "М-Тел", като потребителите ще могат да изберат дали да я активират или не. Ако го направят обаче, ще получат ваучер за изтеглянето на ексклузивната игра WipEout 2048. Телекомът предлага конзолата на цена от 19.90 лева на месец с различни интернет пакети.

Повече информация за вариантите има на адрес: http://www.mtel.bg/playstation-vita

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници