Плевнелиев: Рано е да се раздават постове

Плевнелиев: Рано е да се раздават постове
"Рано е да се раздават постове. Въпреки това обаче, нека да съм категоричен, че всеки един от нас е време да говори", зояви президентът Плевнелиев. Снимка: izvod.info
A A+ A++ A

Ясно е, че страната отива към предсрочни парламентарни избори през есента, както е ясно и това, че датата на изброите е важна, но има и много други важни неща да се свършат. Това заяви пред журналисти в Казанлък президентът Росен Плевнелиев.

“За мен не е просто важно кога, но и какво има да се върши. Искам да проведа поредица от разговори с политическите лидери, търсейки съгласие с тях”, категоричен бе Плевнелиев.

“Рано е да се раздават постове. Въпреки това обаче, нека да съм категоричен, че всеки един от нас е време да говори. Това се отнася за министър-председателя, както и за президента, както и за политиците, защото нацията очаква от нас решения”, заяви президентът Росен Плевнелиев.

Той обяви, че иска да гарантира на българския народ, че се отнася много отговорно към своите ангажименти в политическата криза, в която се намираме.

“Имам добра комуникация с лидерите на парламентарно представените политически сили, проведох разговори и с Борисов, и с Местан, и със Станишев”, каза Плевнелиев и добави, че очаква всички политици да се отнесат по един отговорен начин.

“Стига вече със скандалите, с противопоставянето, на нас ни трябват решения”, допълни Плевнелиев.

#Плевнелиев #Борисов #Местан #Местан #Станишев #скандали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници