Музикалното лято на Sony

Музикалното лято на Sony
A A+ A++ A

През юни и юли на българския пазар ще се появят новите безжични високоговорители на Sony от серията Х, които обещават много по-качествено музикално забавление независимо къде се намирате. Създадени са в партньорство със Sony Music за по-пълноценно звучене, а наскоро имахме възможност да се срещнем с тях на специално събитие на компанията.

Върховият модел в серия X SRS-X9 има Wi-Fi/DLNA и Bluetooth възможности и използва технологията Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) за подобрено възпроизвеждане на компресирана музика. Използва 7 високоговорителя и има S-Master HX усилвател за постигането на 154 вата мощност. SRS-X9 е за домашна употреба и дори е снабден с Ethernet порт за още по-добра интеграция с домашната мрежа. Устройството е снабдено и с USB порт за още по-качествено възпроизвеждане на музика от съвместими източници.

SRS-X7 и SRS-X5 запазват дизайна на SRS-X9, но вече разполагат с батерия за автономна работа. SRS-X7 има Wi-Fi/DLNA и Bluetooth възможности и предлага много от технологиите на по-големия си събрат - aptX, за качествен стрийминг на звук през Bluetooth, DSEE, Clear audio+ и S-Master усилвател. Вградената батерия стига за до 6 часа работа без зареждане. Моделът SRS-X5 е по-компактен и по-лек с 20W звукова мощност.

Най-леките и мобилни модели серия X от Sony са компактните SRS-X2 и SRS-X3. SRS-X3 звучи изненадващо, тъй като възпроизвежда плътен звук с максимална мощност 20 вата благодарение на двата си пасивни радиатора. Включва и технологията ClearAudio+, а свързването през Bluetooth се улеснява от NFC. Устройството може да се ползва и за провеждането на разговори благодарение на вградения микрофон, а батерията стига за 7 часа работа.

SRS-X2 е безжичен високоговорител с още по-компактна форма, който се предлага в няколко цвята на корпуса. Батерията стига за 5 часа работа, а връзката отново става чрез Bluetooth и NFC. Изходната мощност е 20 вата при ползване на зарядно, а при работа на батерия мощността пада до 10 вата. Джаджата отново има микрофон за провеждане на разговори.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници