Moto 360 ще поддържа безжично зареждане

Moto 360 ще поддържа безжично зареждане
A A+ A++ A

Kато изключим публикуваните снимки и рекламно видео на часовника Moto 360, почти нищо не се знае за неговите характеристики. Известно е, че ще работи с платформата Android Wear, но хардуерът на устройството до голяма степен си остава мистерия. Благодарение на Федералната комисия по комуникациите на САЩ вече имаме един въпрос по-малко за умния часовник на Motorola.

В заявка към комисията Motorola са описали безжично зарядно, "което се използва за зареждане на устройството Moto 360". Зарядното използва стандарта на Wireless Power Consortium, по-известен като Qi, което значи, че умният часовник ще се поставя върху зарядното, за да се зарежда. Възможно е Moto 360 да работи с всички зарядни, които ползват Qi стандарта, но това зависи от начина, по който Motorola са имплементирали технологията. Подробности около зареждането и всички други възможности на Moto 360 ще разберем съвсем скоро на конференцията Google I/O, която започва на 25 юни.

https://apps.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=282055&fcc_id=IHDT6QC2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите