Семейство с дете оцеля при зрелищна каскада

Семейство с дете оцеля при зрелищна каскада
A A+ A++ A

Семейство с малко дете оцеля по чудо при катастрофа тази сутрин на главен път Е-79 край Благоевград, срещу квартал Грамада в платното в посока Симитли и ГКПП "Кулата-Промахон".

Лекият автомобил "Шкода Октавия" със софийска регистрация катастрофирал на плавен ляв завой. Според водача причина за катастрофата е това, че му е звъннал телефона. Той загубил контрол на автомобила, излиза вдясно от пътя и тръгва по банкета.

Шофьорът успял навреме да го върне в пътя, преди да полети по ската в нивите. Но поради рязкото дърпане на волана наляво автомобилът занася по банкета и се преобръща през таван, след което отново застава на колелата си, но в обратна на движението си посока.

В автомобила пътувала съпругата на водача и момиченце на около 4 години. За щастие, всички са невредими, отказали са лекарска помощ.

Водачът бе в шок от преобръщането. Обясни, че е прелетял през мантинелата, идвайки от отсрещното еднопосочно платно в посока Дупница и София. Не знаел в коя посока се е движел. Семейството пътувало за почивка в Гърция. На място пристигнал патрул на Пътна полиция-КАТ.

#инцидент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници