Продажбите на Nokia Lumia 930 започват тази седмица

Продажбите на Nokia Lumia 930 започват тази седмица
A A+ A++ A

Microsoft обяви, че продажбите на новия флагман Nokia Lumia 930 ще започнат официално в Европа, Азия и Близкия изток през тази седмица. Препоръчителната цена на устройството е 599 долара, а задният поликарбонатен панел ще се предлага в бяло, черно, оранжево и зелено.

Страничната рамка на смартфона е от алуминий, която плавно преминава в лицевата част от извито стъкло Gorilla Glass 3, което предпазва 5" Full HD OLED дисплей. Смартфонът разполага с 20МР PureView камера с оптична стабилизация и оптика ZEISS, а благодарение на специалните микрофони устройството е първото, което записва звук Dolby Surround Sound.

За производителността се грижи четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 с честота 2.2 GHz, а батерията с капацитет 2420 mAh може да се зарежда и безжично чрез интегрираната в телефона технология. Смартфонът използва Windows Phone 8.1 и е снабден с новата технология SensorCore, която използва сензори с ниска консумация на енергия за проследяване на ежедневната физическа активност.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници