Температурите ще достигнат 35 градуса във вторник

Температурите ще достигнат 35 градуса във вторник
Снимка: hobyto.com
A A+ A++ A

Във вторник ще бъде горещо, с максимални температури между 30° и 35°, в София - около 30°,  съобщиха за „Фокус“ от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

Времето във вторник ще бъде бъде предимно слънчево, в следобедните часове над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен югоизточен вятър. Атмосферното налягане ще се понижава и ще стане малко по-ниско от средното за юли.

Над Черноморието времето ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-24°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над масивите от Западна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. По билата ще духа до умерен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 24°, на 2000 метра – около 17°.

#температури #Черноморието #планините #вятър #дъжд #слънце

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници