Според Борислав Гуцанов оставката на правителството може да се забави

Според Борислав Гуцанов оставката на правителството може да се забави
„Има вероятност да се забави оставката на правителството заради евентуалната актуализация на бюджета“, заяви народният представител от „Коалиция за България“ Борислав Гуцанов. Снимка: www.bgsniper.com
A A+ A++ A

„Има вероятност да се забави оставката на правителството заради евентуалната актуализация на бюджета“, заяви в интервю за Агенция „Фокус“ народният представител от „Коалиция за България“ Борислав Гуцанов.

„Има необходимост от една определена актуализация, но се надявам, че няма да се стигне до такова затрудняване на нормалното развитие на процесите в държавата. Но ако е необходимо, и това може да бъде направено, за да има спокойствие в крайна сметка“, обясни Гуцанов.

По думите му, най-важното в момента е да има предсказуемост и спокойствие в действията и на парламента, и на правителството, защото „българите живеят днес и сега, а не в някакво необозримо бъдеще да им се чертаят светли краски“, посочи Гуцанов.

На въпрос ще успее ли правителството някога да актуализира държавния бюджет, както и бюджета на Здравната каса, предвид проблема с осигуряването на кворум, Гуцанов каза, че се надява да се случи актуализацията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници