Четири самолетни катастрофи през нощта

Четири самолетни катастрофи през нощта
От щаба са започнали разследване за причините за катастрофата на военния самолет. Снимка: en.wikipedia.org
A A+ A++ A

Самолет от руските военновъздушни сили "Миг -29" е катастрофирал край Астрахан. Пилотът е загинал, съобщиха от щаба на командващия Военновъздушните сили на Русия генерал- лейтенант Виктор Бондарев, съобщава Лентару.

От щаба са започнали разследване за причините за катастрофата на военния самолет. Според предварителните данни, машината е паднала на земята на 30 километра южно от летището на Астрахан. Самолетът се е разбил в район, отдалечен от населени места, затова няма пострадали хора на земята.

Черната статистика продължава - това е четвърти случай на катастрофирали самолети през нощта, след като по- рано бе съобщено за падането на малък двуместен самолет край Лвов, Украйна, при което пилотът също е загинал. Друг малък самолет се разби в САЩ, щат Джорджия поради гъста мъгла. Имаше инцидент с летателен апарат и в щата Невада.

Един човек е загинал, след като малък двуместен самолет се разби в Лвовска област. Жертвата е пилотът на самолета.

Също един човек е загинал при падането на  самолет в северната част на американския щат Джорджия. Самолетът излетял от летището на окръг Рейбан и малко след това паднал в намиращата с е в близост гора.

По същото време лекомоторен самолет, правещ опит да се приземи на автомобилно шосе в американския щат Невада, се е врязал в камион. Участниците в инцидента са получили леки наранявания.

 

#Русия #самолет #МИГ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите