Microsoft няма да спира поддръжката за Skype за OS X 10.5

Microsoft няма да спира поддръжката за Skype за OS X 10.5
A A+ A++ A

Потребителите на Mac OS X 10.5 Leopard наскоро бяха неприятно изненадани да открият, че Skype вече не работи за тях. Проблемът се оказа планът на Microsoft да спре някои стари версии на Skype, независимо с кои платформи работят те. Оказа се обаче, че Windows 7, както и някои други по-стари версии на други платформи не могат да работят с последната версия на приложението. В резултат на това ползващите OS X 10.5, което издание беше пуснато през 2007 година, а през юни 2011 г. Apple спря да го поддържа, установиха, че вече не могат да се впишат с профила си в Skype.

За щастие от Microsoft имат решение на проблема и съобщиха, че скоро отново ще пуснат за изтегляне последната съвместима с OS X 10.5 версия на Skype, но докато тя излезе, потребителите нямат голям избор, освен да чакат. Като цяло, ако използвате OS X 10.6 Snow Leopard - OS X 10.8 Mountain Lion ще ви трябва Skype 6.15, а ако сте с по-ново издание от OS X 10.9 за вас е Skype 6.19.

http://thenextweb.com/microsoft/2014/08/08/skype-reverses-decision-drop-os-x-10-5-support-will-rerelease-older-compatible-version-soon/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино