ГЕРБ се борят за повече от 121 депутати, твърди Цветан Цветанов

ГЕРБ се борят за повече от 121 депутати, твърди Цветан Цветанов
“Нашите амбиции са много по-големи. Борим се за първи резултат, но с голяма разлика и с депутати над 121“, заяви Цветан Цветанов. Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

“Нашите амбиции са много по-големи. Борим се за първи резултат, но с голяма разлика и с депутати над 121“, каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, след като регистрира ПП ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори.

„Искам да благодаря на МГЕРБ /младежката организация, бел. ред./, защото това е тяхна инициатива от 2007 г., когато за първи път участвахме на европейския вот. Мисля че това, което те правят като гражданска инициатива, трябва действително да ни накара да се замислим за младите хора и да правим политики, за да могат те да останат в България”, посочи Цветанов.

„По отношение на листите имаме яснота. Ние сме първата партия, която първа направи своите общински и областни събрания. Номинациите приключиха преди 2 седмици. В момента се прави финализиране на листите и последната дума ще бъде на председателя на партията. До 20-25 август ще бъдем готови”, подчерта Цветан Цветанов.

#Цветан Цветанов #ПП ГЕРБ #МГЕРБ #събрания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници