„Движение 21“ със сериозни шансове за влизане в парламента

„Движение 21“ със сериозни шансове за влизане в парламента
„Социолозите ни дават много сериозен шанс за влизане в парламента”, обясни лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева. Снимка: utroruse.com
A A+ A++ A

„Социолозите ни дават много сериозен шанс за влизане в парламента”, обясни лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева пред „Нова телевизия“. Тя посочи, че „няма път назад към БСП ”.

„Нищо не може да спаси БСП. Михаил Миков е таймаут за влъхвите – да нарисуват нов лидер за две години до редовния конгрес. Но те няма да го нарисуват, защото нямат материал да го нарисуват. За да стане някой естествен и органичен лидер, трябва това нещо да се подготвя в годините”, категорична е Дончева.

по думите й, има две неща в БСП, които са сериозен проблем за общи действия. Едното е обвързаността на партийното ръководството с олигархията. „Тя не се решава след отстраняването на Сергей и Моника Станишеви”, посочи Дончева и намекна, че всички от заместник-председателите на БСП имат такива връзки.

„Втората част, която е голям препъни-камък – абсолютната неготовност на членската маса на партията да види проблемите на партията и да позволят те да бъдат решавани”, допълни Татяна Дончева.

 

#Татяна Дончева #БСП #Михаил Миков #таймаут

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници