Идеално време за море до края на август

Идеално време за море до края на август
Август ше бъде летен.
A A+ A++ A

Август тази година започна с интензивни валежи и причини едно от най-тежките наводнения в нашата страна, като потопи целия район около град Мизия. Постепенно времето се стабилизира и тази седмица е истинско лято с много слънце и без дъждове. Температурите достигнаха типично летните стойности от 33 до 38 градуса.

В събота и в неделя от северозапад със слаб до умерен вятър ще прониква по-хладен въздух. Слънцето ще се показва между облаците, но на места ще има и превалявания и прегърмявания.

В събота по-съществени валежи се очакват над планинските райони, а в неделя над Рило-Родопската област и в Източна България. Температурите ще са понижават и максималните ще са от 24 до 30 градуса. През повечето дни на следващата седмица отново над страната ще преобладава слънчево време. Постепенно ще се затопли и към четвъртък, петък максималните стойности ще са между 32 и 37 градуса.

На 24-и и 25-и ще захладнее с няколко градуса - тогава ще превали и прегърми. От 26-ти до 30-ти ще бъде слънчево и топло, а ново захлаждане с валежи се очаква в самия край на месеца.

#август #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници