Иван и Андрей ще правят сутрешния блок през уикенда в бТВ?

Иван и Андрей ще правят сутрешния блок през уикенда в бТВ?
Възможно е Иван и Андрей да поемат сутрешните блокове на бТВ през уикенда. Снимка: www.monitor.bg
A A+ A++ A

Предаванията "Тази събота" и "Тази неделя" по бТВ вероятно ще претърпи промени от есента, а може и да падне от екран заради нова концепция. Мариана Векилска няма да води предаванията през уикенда от есента, но много е вероятно и титулярката Лора Крумова да не прави двете сутрешни предавания повече.

Нищо чудно на мястото на “Тази събота” и “Тази неделя” да се появят съвсем нови предавания. С концепция за тях всъщност на среща в бТВ скоро били продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Тяхната компания “Междинна станция” от години прави подобни програми - първо в Нова тв, после в Тв7.

Дори и Иван и Андрей да не се споразумеят с Би Ти Ви, Лора Крумова май няма да се върне в познатата на зрителите роля. По-скоро ръководството на бТВ я вижда на екрана в събота следобед по времето, когато Сашо Диков прави своето “ДикOff” по Нова тв.

Крумова все още е в майчинство след раждането на сина си Явор. Година по-късно тя обаче имала намерение да се върне на работа, разказват хора от телевизията. Но не в събота и неделя сутринта, въпреки че токшоутата, водени от нея, имаха впечатляващ рейтинг. Самата тя била на мнение, че предаванията са се изчерпали като съдържание и затова вече не са толкова интересни.

Когато и да е програмирана новата рубрика на Лора Крумова, тя категорично ще е съвсем различна. Дори може да има и две водещи - до Крумова да седне Галя Щърбева, казват от бТВ. Двете журналистки са били на среща с хора от ръководството на медията в началото на седмицата.

Не е изключено да имат идея за общо предаване. Те са приятелки още от времето, когато Крумова работеше в Нова тв. Сега заедно преподават във Висшето училище по застраховане и финанси в София, където водят журналистически курс. Техни студенти там снимаха през годините репортажи и разследвания за фалшификациите по време на избори, които на практика бяха излъчени от трите големи телевизии - Нова тв, БНТ и бТВ.

Засега съвместната телевизионна дейност на двете приятелки е само предположение, тъй като няма официално съобщение, че Щърбева ще напуска Нова тв. Тя води новините там, но в момента също е в майчинство и гледа първородната си дъщеря Калина. Бебчето ще навърши годинка през януари.

#Иван и Андрей #Галя Щърбева #София #Лора Крумова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино