Лудогорец с равенство срещу Локо (София)

Лудогорец с равенство срещу Локо (София)
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Локомотив София и Лудогорец не успяха да се победят и завършиха при резултат 2:2 в мача от шести кръг на А група.

На своя стадион в "Надежда" столичните "железничари" прекъснаха серия на "орлите" от три поредни победи, но може да съжаляват, че изпуснаха да победят за първи път в историята разградчани, след като играха с човек повече 20 минути и водеха в резултата 7 минути преди края.

Абел Анисе изведе Лудогорец напред още в 9-ата минута, а в 19-ата Роман Безяк от чиста позиция пропусна да удвои преднината, като стреля над гредата. Локомотив успя да изравни в 31-ата минута, когато Елтон с удар от повече от 30 метра прониза мрежата на Иван Чворович.

Столичният тим поведе веднага след почивката с попадение на Том. В 68-ата минута гостите, които вдигнаха оборотите, останаха с човек по-малко. За втори жълт картон теренът напусна Шоко. Дори и с 10 футболисти разградчани успяха да се доберат до точка. В 83-ата минута Анисе стреля не особено силно извън наказателното поле и топката излъга вратаря Божидар Митрев, който въобще не успя да реагира. До края Локомотив не направи опит да стигне до победата, предимно се бранеше и мачът в крайна сметка не излъчи победител.

Лудогорец остава на втора позиция с актив от 11 точки, а Локомотив са пети с 8 т., предава БГНЕС.

#Лудогорец #равенство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници